Voor trainingen collegiale opvang ben je bij onze organisatie aan het best denkbare adres. We verzorgen onder meer een trauma training en een psychotrauma training. Deze training zijn niet alleen nuttig voor jezelf, maar zeker ook voor de rest van de organisatie waarbinnen je werkzaam bent.

Geroemd worden ook onze peer support trainingen

In het kader van onze psychotrauma trainingen kunnen we je op verschillende manieren van dienst zijn. Zo bieden we je een basistraining voor bedrijfsopvangers, kunnen we een opfrisdag traumaopvang voor bedrijfsopvangers aanbieden en hebben we eveneens een basistraining traumaopvang voor leidinggevenden voor je beschikbaar. Geroemd worden zeker ook onze peer support trainingen.

Zo word je een aanspreekpunt voor iedereen met een traumatische ervaring

Kies je voor de basiscursus psychotrauma training, dan leer je om aanspreekpunt te worden voor eenieder die te maken krijgt met een traumatische ervaring. Voorts leer je bij de basistraining psychotrauma om de opgedane kennis verder binnen jouw eigen instelling te verspreiden. En zo is de training niet alleen geschikt en nuttig voor jezelf, maar zeker ook voor de rest van je organisatie.

Psychotrauma

Trainingen volgens de meest recente inzichten en onderzoeksgegevens

Bij al onze trainingen en dus ook de psychotrauma trainingen hanteren we onze eigen didactische basisprincipes. Al onze trainingen zijn altijd gebaseerd op de meest recente inzichten en onderzoeksgegevens. Verder geven we jou als cursist altijd de gelegenheid om het geleerde goed en rustig te laten bezinken. Om die reden werken we nooit in aaneengesloten blokken van bijvoorbeeld twee of drie dagen. Ook gaan we uit van het principe dat je om te leren eerst moet zien hoe iets moet. Verder leer je aan de hand van eigen ervaringen. Bij ons wordt dus geen gebruik gemaakt van acteurs of rollenspellen. Verder is leren in onze optiek echt een kwestie van gewoon doen.

Al ruim tweehonderd instellingen maken gebruik van onze trainingen

De e-learning modules die we je als specialist in traumatraining aan kunnen bieden zijn geaccrediteerd voor verpleegkundigen, verzorgenden en maatschappelijk werkers. We staan ingeschreven bij het door de overheid ingestelde Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Dat ondertussen al ruim tweehonderd instellingen gebruik maken van onze trainingen zegt veel over de kwaliteit van onze trainingen. Ga jij ook gebruik maken van een van onze trainingen? Dan weet je namelijk zeker dat je een inhoudelijk sterke training gaat volgen waar zowel jezelf als de rest van de organisatie echt baat bij kan hebben. Over een win-win situatie gesproken.