Natuurlijk wil elke onderneming een goed traumaprotocol. Wij als specialist in psychotrauma kunnen we je daarbij op een uitstekende manier helpen. Wij bieden trainingen voor collegiale opvang en dat doen we op verschillende manieren en volgens onze eigen didactische wijze.

Zeer verstandig om een van onze trainingen te volgen

Als je het traumaprotocol in orde wilt hebben, dan is het raadzaam een van onze trainingen te gaan volgen. Dan heb je naar het belangrijke traumaprotocol in elk geval geen omkijken meer. Je kunt bij ons kiezen voor een basistraining voor bedrijfsopvangers, en opfrisdag traumaopvang voor bedrijfsvolgers, een basistraining traumaopvang voor leidinggevenden en al eveneens een peer support training.

We hanteren onze eigen didactische principes

Bij de trainingen die we aanbieden om het traumaprotocol in orde te krijgen hanteren we onze eigen didactische principes. Vooropgesteld; al onze trainingen zijn gebaseerd op de meest relevante inzichten en onderzoeksgegevens. Bij ons krijg je als cursist altijd de gelegenheid om het aangeleerde eerst goed te laten bezinken. Om die reden geven wij nooit een training in bijvoorbeeld een aaneengesloten blok van twee of drie dagen.

Traumaprotocol

Alles in huis om het traumaprotocol te stroomlijnen

Leren door eerst te laten zien hoe het moet is een ander principe dat we hanteren binnen onze trainingen. Verder gaan we bij onze trainingen altijd uit van eigen ervaringen. Bij ons is geen ruimte voor acteurs of rollenspellen. Leren is, zo is onze visie, ook een kwestie van vooral doen. Kies je voor een basistraining om het traumaprotocol te stroomlijnen, dan word je uiteindelijk het aanspreekpunt voor iedereen die te maken krijgt met een traumatische ervaring. Verder leer je de opgedane kennis te delen met de rest van je organisatie.

Ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Onze e-learning trainingen zijn geschikt voor zowel verpleegkundigen, verzorgenden en maatschappelijk werkers. We staan ingeschreven bij het door de overheid ingestelde Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en een erkende instelling volgens de Europese BTW richtlijn. Dat houdt in dat we vrijgesteld zijn van de heffing van BTW. Het ultieme bewijs dat het verstandig is om een van onze trainingen te volgen is wel dat al tweehonderd instellingen je voor zijn gegaan. Het zegt veel over de kwaliteit van de geboden trainingen en van de dienstverlening van onze organisatie in het algemeen. Redenen genoeg dus om jouw traumaprotocol ook via ons verder in orde te maken. Mogen wij je straks ook bij een van onze trainingen begroeten?